Γεια σας,

 

Είμαι ο Νίκος και σε αυτό το βίντεο θα σας μιλήσω για διαφορετικά μοντέλα σίτας.

 

Θα δούμε βασικές διαφορές και τα πλεονεκτήματα της καθεμιάς ξεχωριστά.

Η πρώτη μας σίτα είναι μια κουρτίνα κάθετης κίνησης με μηχανισμό επιβράδυνσης επαναφοράς και άλλη μια επιπλέον επιλογή είναι το αντιανεμικό βουρτσάκι.
Στη συνέχεια βλέπουμε ποια είναι η σίτα που υπάρχει σε ένα επάλληλο κούφωμα και τον τρόπο που λειτουργεί.
Παρακάτω έχουμε τοποθετήσει σε μια ανοιγόμενη μπαλκονόπορτα μία σίτα πλισέ οριζόντιας κίνησης με την ονομασία Starla.
Τα πλεονεκτήματά της είναι η εύκολη λειτουργία, το μαγνητικό της κλείδωμα και ο μικρός απαιτούμενος χώρος που χρειάζεται για να τοποθετηθεί.
Έχει χαμηλό κάτω οδηγό, ανθεκτικά κορδόνια και βγαίνει σε μονόφυλλη και αμφίπλευρη.
Στο συρόμενο χωνευτό μας κούφωμα έχουμε τοποθετήσει στο ίδιο οδηγό μια σίτα με πλαστικό πανί fiberglass, η συγκεκριμένη έχει πολύ εύκολη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής.
Σε πόρτες εισόδου και κουζινόπορτες σημεία δηλαδή που έχουμε συχνή πρόσβαση μπορούμε να τοποθετήσουμε την ανοιγόμενη πόρτα.
Είναι μια στιβαρή κατασκευή χωρίς κάτω οδηγό και κλείδωμα με μαγνήτη.
Επιπλέον επιλογές είναι η τοποθέτηση αλουμινίου έως 80 εκατοστά στο κάτω μέρος, ο μεντεσές επαναφοράς για να κλείνει μόνης της και το ειδικό pet πανί για κατοικίδια.
Στη συνέχεια έχουμε μια ερπύστρια σίτα χωρίς κορδόνια και κάτω οδηγό με την ονομασία Thea, έχει ίσιο πανί για καλύτερη ευκρίνεια και κλείδωμα με μαγνήτη ή κλείστρο.
Βγαίνει και σε δίφυλλη. Με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά με αντιανεμικό άξονα έχουμε την Scorpion η οποία είναι η μοναδική που μπορεί να αντέξει ανεμοπίεση έως 9 μποφόρ.
Τέλος έχουμε την σταθερή σίτα με πλαίσιο αλουμινίου και πλαστικό πανί fiberglass η οποία στερεώνεται σε υπάρχων κουφώματα.
Σε όλες τις σίτες της GS υπάρχει ένα αυτοκόλλητο με barcode στο οποίο αναγράφεται η ημερομηνία κατασκευής της, οι διαστάσεις της σίτας, το CE και φυσικά είναι η εγγύηση της για 2 χρόνια (όροι και προϋποθέσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα της GS).
Το αυτοκόλλητο σε καμία περίπτωση να μην αφαιρείται.

Υπάρχει ειδικό κιτ καθαρισμού της GS για να καθαρίσουμε και να συντηρήσουμε τις σίτες μας.

Οι σίτες μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά σε οποιαδήποτε απόχρωση εσείς επιθυμείτε και σε απομίμηση ξύλου.

Τέλος τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να έχετε κλειστές τις σίτες σας ώστε να τις προστατέψετε από τα καιρικά φαινόμενα για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.